onsdag 14 juli 2010

Födelsedagsfirande

För ett par veckor sedan var det så dags att fira min 34:e födelsedag.Känns som att det var hur länge sen som helst som jag fyllde 30 och jag undrar om åren fram tills 40 kommer att kännas lika låååånga?!?!

På förmiddagen var vi nere vid vattnet en stund så barnen fick plaska lite och leka i sanden.Det slutade väl med att alla leksaker låg utspridda och var totalt ointressanta.
Därefter så böjade vi en jakt på en god tårta men vi hittade inte något lockande så Per beställde en till dagen efter istället.
Men han köpte några bakelser som vi tog med oss ut i båten på kvällen.Vi åkte ut till en ö och satt på en filt bland alla miljoner myror.Vi blev inte så långlivade på ön för det kom mörkare och mörkare moln.Men det var ändå mysigt både med båtturen och vår lilla picknick.


Det lyckades bli slagsmål om en manet,men jag tror att de fick en slajmig bit var att leka med.
Tindra bor mer eller mindre i en flytväst,hon springer gärna omkring med en på sig vare sig hon ska ut på vattnet eller inte.Häromdagen så garderade hon sig verkligen då vi väntade på ösregn :-)





Vi letade efter en gräddtårta med jordgubbar men hittade ingen så det fick bli små goa mousse bakelser istället och tårta ja det åt vi dagen efter :-)
Ingen av barnen är överförtjusta i tårta men bakelserna slank ner och tårtan åt de för glatta livet.


Eric är en liten pajas framför kameran,han är gärna med på bild och vill gärna se sig själv på bild samtidigt som man ska ta kort på honom så det kan bli lite trixigt.

Gott med en liten bakelse men jag tycker hon ser bekymrad ut över att hon har fått lite vid sidan om munnen.Ibland är hon så noggrann med att torka sig för minsta lilla fläck och ibland så ser hon ut som jag vet inte vad.




Tindra lånade pappas tröja att försöka gömma sig i.


Så här kan det se ut när man tömmer sin sandlåda på hinkar och diverse andra leksaker för att ha något att göra nere vid vattnet.
Här nere trivs barnen som fiskar i vattnet.De springer fram och tillbaks och nu den senaste veckan har det blivit en hel del badat där.

1 kommentar:

Suddrik sa...

Vad Sverige-sugen man blir när man tittar på dina bilder...!!